artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – janji terakhir şarkı sözleri

bebasane gelang alit manggon driji
sliramu opo pancen uwes lali
lali prasetyane, naliko semono

ora gawe juwo, ora gawe kuciwo

pepindone koyo kembang arum dalu
w-ngine tresnaku marang sliramu
opo to salahku, opo to dusoku
jebul mentolo ninggal aq

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakal kebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamis
roso atiku koyo d iris

oh… rembulan bayu tulungono
padhangono petenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urep iki

janjimu yang terakhir
bakal tulus setyo
ora bakalkebimbang wong liyo
janjimu yang terakhir
jebul amung lamisroso atiku koyo d iris

oh.rembulan bayu tulungono
padhangono pethenge kelangan tresno
tresno tulus suci, koyo di blenjani
nelongso kebangeten urip iki
nelongso kebangeten urip iki

# nella kharisma şarkı sözleri