artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – kangen şarkı sözleri

aku isih ngenteni tekan sliramu
masiyo kapan wae ra ono
ora kuatir atiku

roso kangen ati wes ora kebendung
rino wengi ngarep-ngarep
tekanmu selalu tak ati

ndang balio, ndang balio, sayangku
ndang balio, ndang balio, atiku kangen
ndang balio, ndang balio, sayangku
ndang balio, ndang balio
dunyo rasane sepi tanpo sliramu

aku isih ngenteni tekan sliramu
masiyo kapan wae ra ono, ora kuatir atiku
roso kangen ati wes ora kebendung
rino wengi ngarep-ngarep, tekanmu selalu tak ati

ndang balio, ndang balio, sayangku
ndang balio, ndang balio, atiku kangen
ndang balio, ndang balio, sayangku
ndang balio, ndang balio
dunyo rasane sepi tanpo sliramu

# nella kharisma şarkı sözleri