artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – ngobong ati şarkı sözleri

kuatno isun kuatno,
ngelakoni urip koyo gedigi.
sabendino diloro ati,

koyo dudu laki lan rabi.
isun lan riko akeh cobane,
mulo wong tuwek bener omonge.
gulo jowo rasane peru,
gudho ciloko akehe sewu.
isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
katon tulus welas tibane ngapusi.
sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
nyatane bener saiki ngobong ati.
kuatno isun kuatno,
ngelakoni urip koyo gedigi.
sabendino diloro ati,
koyo dudu laki lan rabi.
isun lan riko akeh cobane,
mulo wong tuwek bener omonge.
gulo jowo rasane peru,
gudho ciloko akehe sewu.
isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
katon tulus welas tibane ngapusi.
sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
nyatane bener saiki ngobong ati.
isun sing ngiro bakale koyo gedigi,
katon tulus welas tibane ngapusi.
sampek wong tuwek pesene sing sunanggepi,
nyatane bener saiki ngobong ati.
nyatane bener saiki ngobong ati.

# nella kharisma şarkı sözleri