artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – salah tompo şarkı sözleri

s-m-ndal rasane ati
krungu kabar riko wes duwe ganti
seng eleng tah mbiyen ambi janjine

masio paran sing arep ninggalne
kurang paran isun iki
kabeh penjaluke wes sun turuti
paribasan nggayuh ulan sun labuhi
apuwo riko mageh sing ngerti
ojo salah tompo ojo salah trimo
gampang percoyo omongane wong liyo
sing ono niatan isun golet ganti
mergo mung riko hang isun welasi

# nella kharisma şarkı sözleri