artists: a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nella kharisma – tak antem watu şarkı sözleri

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku
pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

ning alun-alun belambangan
aku weruh koe gandengan tangan
kok tego ngelarani atiku

banyu moto netes ning pipi
padahal cinta iki nganti mati
kok tegone koe ra eling janji-janji

janji-janji bakal setia sampek mati
tapi nyatane mbok gawe loro

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku
pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku
ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

# nella kharisma şarkı sözleri